Ensimmäisellä konsultaatiokerralla käymme läpi ennakkoon täytetyt terveys/oirekyselykaavakkeet ja ruokapäiväkirjan. Kartoitan nykyisen terveydentilasi huomioiden kokonaisuuden, historiasi mukaan lukien. Hoito-ohjelma käynnistyy sen jälkeen keskustelulla, jossa käydään asiakkaan ruokavalio läpi ja sen parantamis mahdollisuudet/puutteet. Kotihoito-ohjeet annan lopuksi mukaan. Tarvittaessa suosittelen täydennystä ravintolisillä/ käyntiä lääkärin vastaanotolla/ lähetän funktionaalisiin laboratoriotesteihin/ ohjaan toisen ammattikunnan vastaanotolle (luontais- vaihtoehtohoitojen verkosto on meillä suuri ja täydennämme toinen toisiamme).

Räätälöin juuri sinulle tarpeen mukaan oikeanlaisen ruokavalion, olipa kysymyksessä sitten esimerkiksi;

*Suoliston kunnostusruokavalio

*Korkean kolesterolin tasaamis ruokavalio

*Maidoton/Gluteeniton/Viljaton ruokavalio

*Kasvis/Vegaaninen ruokavalio

*Diabeetikon ruokavalio

*Kihtipotilaan ruokavalio jne.......

Ensimmäiselle tapaamiskerralle voit varata aikaa noin kaksi tuntia. Tehdään tavoite sinulle ja edetään sen mukaan. Varaamme uuden ajan lopuksi seuraavaa konsultaatiota varten. Mahdollinen yhteyden pito tapaamisien välillä mielellään sähköpostitse, lisäkysymys kuulunee konsultaation hintaan. Tavoittaa minua toki puhelimitsekin, jos on kiireellisestä asiasta kysymys!

Terveys kuuluu kaikille! Autan mielelläni terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä seikoissa. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.