Vastuullisuus

Perustietoa Suomen ravintoterapiayhdistyksestä, joihin koulutetut ravintoneuvojat- ja terapeutit kuuluvat 

Suomen Ravintoterapiayhdistyksen ammattilaiset ovat sinua varten

Yhdistyksemme jäsenet ovat ravitsemuksen ammattilaisia. Autamme ja opastamme asiakkaitamme ravitsemukseen ja terveyteen liittyvissä asioissa ja ongelmissa.

Työssämme yhdistyvät moderni lääketiede ja funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuva tietämys, tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Terveellisellä ja ravintorikkaalla ruokavaliolla voidaan tehokkaasti ylläpitää ja kohentaa terveyttä. Ravitsemusterapiaan suuntautuneiden jäsentemme erityisalaa on myös eri sairauksien vaatima ravitsemus tukihoitona. Teemme yhteistyötä lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Toimintamme on vakuutettua ja vastuullista. Koulutukseemme kuuluvat myös funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestit.

etu-pallo

Ota meihin yhteyttä, kun haluat opastusta matkallasi kohti parempaa ravitsemusta ja terveyttä. Kartoitetaan yhdessä lähtökohtasi ja suunnitellaan tapa, jolla saavutat paremman olon. Sivusto

Hyvinvoiva ihminen jaksaa paremmin!


Perustietoa luonnonkeskusliitosta, joihin koulutetut luontaishoitajat kuuluvat 

  • LKL ry:n tavoitteena on vaikuttaa yhteiskunnallisesti niin,  että luontaishoitajat voivat  toimia tunnustettuna osana kansalaisten terveyden- ja hyvinvoinnin ylläpidossa ja edistämisessä.
  • LKL ry ylläpitää rekisteriä koulutetuista luontaisterapeuteista.
  • LKL ry:n  terapeuttirekisteriin pääseminen edellyttää liiton hyväksymän luontaisalankouluttajan antamaa loppuunsuoritettua tutkintoa. Tämän lisäksi  terapeutilla on oltava riittävästi peruslääketieteen opintoja, tuntemusta alalla toimimisesta ja muista terapia-aloista sekä voimassaoleva ensiapukoulutus.
  • LKL  on listannut  Suomessa vakiintuneita terapia-aloja.
  • LKL:n jäsenyhdistyksiä on eri terapia-aloilta.
  • Terapia-alojen yhdistysten kautta LKL tavoittaa n. 1200 luontaisalan terapeuttia ja lisäksi kouluttajia.
  • LKL ylläpitää listaa hyväksymistään  alan kouluttajista.  Sivusto