Olen  Lahden Villähteeltä. Olen kahden lapsen äiti. Olen onnekkaasti saanut kasvaa suuren perheen ympäröimänä maalla. Siskoksia minulla on viisi ja olen heistä nuorin. 

Viitisen vuotta sitten ymmärsin minkä asian parissa tulen toimimaan loppuelämäni. Sain niin sanotun ahaa-elämyksen, kun huomasin lukevani vain ja ainoastaan ravitsemuksesta asioita. Olin itse silloin melkoisessa sairastelukierteessä jo elämäni elänyt ja aika kipeä (moninaisia vatsavaivoja ja lukuisia antibioottikuureja takana ), nyttemmin voin hyvin, kiitos oikeanlaisen ravinnon. Ravinto on niin mun juttu sanan varsinaisessa merkityksessä! Haluan jakaa tätä, unohdettua, simppeliä asiaa eteenpäin niin paljon kuin mahdollista elämäni aikana. Terveys kuuluu kaikille!

Valmistuin diplomiravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksesta vuonna 2017 joulukuussa. Olen jatkanut opintojani tähän päivään asti ja ravintoterapeutin diplomin saan syksyllä. Toimin myös tapahtumajärjestäjänä Suomen Ravintoterapiayhdistyksessä ja olen vapaaehtoistyöntekijänä Mannerheimin Lastensuojelu Liitossa. 

Muutama kuukausi sitten minua kysyttiin, haluaisinko yhteistyökumppaniksi hyvinvointikeskukseen nimeltä Fysio Up. Jahkailinkin pari kuukautta, koska olin orientoitunut aloittamaan yritystoimintani vasta ravintoterapeutiksi valmistuttuani, eli syksyllä 2019. Mutta tunnen olevani erittäin onnekas, innoissani ja otettu, että sain tilaisuuden tällaiseen aloittavana yrittäjänä. Jännittää kyllä, mutta olen valmis ja luottavaisin mielin tulevaan. 

   Let´s get better with a Ravinto!

Tervetuloa vastaanotolleni.